Gratis verzending vanaf €75,- in Nederland

YOSHIKO home bestaat 4 jaar!

Gratis verzending en cadeautje voor de winkelier | Yoshiko home bestaat 4 jaar!

Het homeware merk Yoshiko van Lisa van Roode bestaat deze maand (november 2020) vier jaar en dat wil ze groots vieren! De natuurlijke en handgemaakte ‘goodies’, zoals ze deze zelf noemt, zijn inmiddels overal te vinden in Nederland en nemen ook gretig aftrek in andere landen over de hele wereld.

YOSHIKO home bestaat 4 jaar!Interview met Lisa

Het vierjarig bestaan vieren?
“Ja, want het ging en gaat allemaal niet zonder slag of stoot, maar dat is niets nieuws in ondernemersland.”

Als zakenvrouw en al 25 jaar in het textielvak met ruime productie-, inkoop- en retail ervaring, ben je wel wat gewend?

“Het aansturen van je kantoor in Nederland terwijl je op 9500 km afstand woont is gewoon niet echt handig. Maar vanuit productie oogpunt natuurlijk wel. Ik word altijd weer zo blij van die lachende koppies van de artisans in Bangladesh, die we steeds meer prachtige handgemaakte manden, tapijten en andere decoratie items mogen laten produceren. We zien daadwerkelijk resultaat van alle ‘efforts’. En daar doe ik ‘t voor!”

“De managers, die het team op de basis in Nieuwegein zouden aansturen, bleken (helaas al vaker de afgelopen jaren) ‘de bottleneck’. Ze namen in hun besluitvorming soms de verkeerde afslag en die hebben af en toe grote gevolgen gehad. Zelf had ik een en ander, vanwege de afstand, pas twee maanden later door. Toen was de schade al geleden, zo heb ik al een paar keer flink moeten ingrijpen, helaas. Dit jaar is natuurlijk helemaal uitzonderlijk met het niet kunnen vliegen. Normaliter bezoek ik grote klanten en ons kantoor zo’n 6 x per jaar maar nu gaat alles via ZOOM en whatsapp. Gelukkig dat de communicatiemiddelen ons helpen. En online draaien we helemaal over de top, dus zo heeft alles ook voordelen.”

Luxe retreat resort Lan Sabai

YOSHIKO home bestaat 4 jaar!

Zelf woon je in Phuket en daar heb je alweer een nieuwe business opgestart?
“Ik kan slecht stilzitten en zag dat ik nog meer mensen kan helpen. Er is zoveel stress en druk op de samenleving in het westen, die mensen kan ik nu allemaal laten relaxen in mijn luxe retreat resort Lan Sabai, in het zuiden van Phuket (Thailand). Dat is natuurlijk helemaal ingericht met het assortiment van Yoshiko en daar zie je de ziel van het merk goed terugkomen; natuurlijk, duurzaam en groen!”

Yoshiko home bestaat 4 jaar! | Lookbook

Lisa viert zij haar feestje op een tropisch eiland, maar ook haar team, uiteraard volgens de richtlijnen van de overheid, met de zakenpartners in Nieuwegein.
“En alle winkeliers die Yoshiko in Nederland verkopen, trakteren we deze hele maand op gratis verscheping van de orders. En natuurlijk tevens een echt cadeau maar dat ga ik hier niet verklappen haha. Ook is het Lookbook bijna klaar, de afbeeldingen (nieuwe collectie) geven alvast een voorproefje!”

Wil je 10% korting op je eerste bestelling?

Laat hier onder je naam & e-mailadres achter en ontvang direct de eenmalige kortingscode.

Scroll naar top